Video oficial

Video Spannabis  2019

Fes clic a l'ULL per veure el vídeo de la darrera edició de Spannabis

Informació al visitant

cartel spannabisbcn 1000px
Spannabis XVII Edició

Spannabis és la fira de referència del sector cannàbic a nivell mundial.

Disset anys de cultura, innovació i indústria del cànnabis, de la mà de les marques més destacades del moment.

Tota la informació de Spannabis 2020. Lloc, com arribar, dates i horaris, preus, galeria, vídeos...

Llegir més...

World Cannabis Conferences

wcc2019

Al març de 2020 se celebrarà, juntament amb Spannabis, la vuitena edició de les World Cannabis Conferences. Aquesta nova edició comptarà amb la participació de personalitats científiques, mèdiques i polítiques; així com diversos agents rellevants del sector cannàbic.

Les World Cannabis Conferences s'han convertit en un esdeveniment de referència gràcies a la transmissió d'avenços i esforços duts a terme en matèria de cànnabis. A través de blocs temàtics en format fòrum, i també de conferències específiques, pretenem aprofundir en les diferents dimensions d'aquesta controvertida planta.

Llegir més

Més informació a www.worldcannabisconferences.com

ICBC

ICBCLa Conferència Internacional de Negocis de Cànnabis (ICBC) uneix forces amb Spannabis, la principal exposició de cànnabis d'Europa, per formar una súper conferència que tindrà lloc el proper 12 de març a Barcelona, Espanya. Durant més de quinze anys, Spannabis ha estat la fira comercial de cànnabis més gran del món, mentre que el ICBC, en només cinc, s'ha convertit en el principal esdeveniment de xarxes B2B de marihuana per a empresaris i inversors, amb assistents de més de 50 països.

Llegir més