Video oficial

Video Spannabis  2018

Fes clic a l'ULL per veure el vídeo de la darrera edició de Spannabis

Informació al visitant

Cartel SpannabisBCN19 A4 small

Spannabis XVI Edició
Spannabis és la fira de referència del sector cannàbic a nivell mundial.

Setze anys de cultura, innovació i indústria del cànnabis, de la mà de les marques més destacades del moment.

Tota la informació de Spannabis 2019. Lloc, com arribar, dates i horaris, preus, galeria, vídeos...

Llegir més...

World Cannabis Conferences

wcc2019

Al març de 2019 se celebrarà, juntament amb Spannabis, la setena edició de les World Cannabis Conferences. Aquesta nova edició comptarà amb la participació de personalitats científiques, mèdiques i polítiques; així com diversos agents rellevants del sector cannàbic.

Les World Canabis Conferences s'han convertit en un esdeveniment de referència gràcies a la transmissió d'avenços i esforços duts a terme en matèria de cànnabis. A través de blocs temàtics en format fòrum, i també de conferències específiques, pretenem aprofundir en les diferents dimensions d'aquesta controvertida planta.

Seguim creient que resulta imprescindible apropar-nos a la regulació des d'una perspectiva internacional, analitzar en profunditat la problemàtica que viu el nostre propi país, aproximar la perspectiva científica per a una millor comprensió del potencial i la viabilitat de la normalització, i comprendre les necessitats medicinals dels malalts i els progressos que es duen a terme tot i la prohibició.

Les World Cànnabis Conferences es presenten sota un marc de reflexió on els espectadors tindran la possibilitat de formar part del debat i traslladar les seves preguntes als ponents.

Més informació a www.worldcannabisconferences.com