Patrocinadors

 
dna

DNA Genetics

va ser creada a Los Angeles i fundada a Amsterdam en 2004 per Do Morris i Aaron Yarkoni. Al llarg de l'última dècada, l'empresa ha creat i conservat una experimentada biblioteca genètica i ha desenvolupat procediments operatius estàndard de provada eficàcia per a la selecció genètica, la cria i el cultiu.
 
DNA Genetics és una de les empreses de llavors més premiades del món i ha estat a l'avantguarda de la indústria del cànnabis durant anys. La seva educació en el sud de Califòrnia i la seva passió per l'herba californiana rampell es van convertir en la força motriu de la seva marca familiar, que distingiria el seu nom del mercat i la indústria general. El seu profund coneixement i visió de la cultura global del cànnabis es va convertir en un avantatge competitiu difícil d'igualar. Al llarg dels anys, DNA s'ha esforçat per traspassar els límits i desenvolupar noves genètiques, aconseguint i proporcionant el que han estat algunes dels ceps més cobejats i buscades del món. DNA ha guanyat més de 200 premis a tot el món en els esdeveniments i fires més prestigiosos per les seves contribucions a la indústria del cànnabis, la qual cosa la converteix en l'empresa de llavors més premiada del món.

High Times Seed Bank Hall of Fame, Spannabis Champions Cup Winner, High Times Trail Blazer Award 2015, el Millor Banc de Llavors en 2016 per Happyplacefest, i el Banc de Llavors més Inspiracional són només alguns exemples dels nombrosos premis que DNA ha estat recol·lectant al llarg dels anys. Treballar amb la comunitat mèdica i científica ha estat una prioritat, ajudant a proporcionar solucions alternatives a l'enfocament farmacèutic actual.

Les col·laboracions amb la Fundació No Convencional per a l'Autisme i la Recerca Israeliana són alguns exemples. DNA va ser la primera empresa a associar-se amb Tweed Inc, ara Canopy Growth Corporation, una de les companyies de cànnabis medicinal més grans del món, proporcionant les seleccionades i certificades genètica de DNA a persones de tot el món. DNA continua creixent i trobant noves maneres de penetrar en el mercat, tant directament com indirectament a través dels seus socis i afiliats. els Estats Units, el Regne Unit, Països Baixos, Espanya, Itàlia, Àustria, República Txeca i Xile on només alguns dels mercats en els quals DNA ja està establerta.

DNA Genetics, Reserva Privada, Grow Your Own i Crockett Family Farms són les línies de llavors disponibles que ofereix DNA. Ofereixen varietat i genètica d'alta qualitat als diferents segments del mercat. La roba i els accessoris són també alguns dels productes oferts en el catàleg de l'any 2021 de DNA.

Moltes de les principals empreses de llavors del món utilitzen la genètica de DNA en els seus programes de cria i cultiu. Aquesta prevalença en l'exposició de la marca de DNA es destaca encara més per les nostres plataformes en línia (www.dnagenetics.eu i www.dnagenetics.com) i xarxes socials (Facebook i Instagram). DNA també apareix en publicacions recents com San Francisco Gate, New York Times i Los Angeles Times. A mesura que la indústria i la cultura del cànnabis creixen i evolucionen, veiem un creixent suport i acceptació a tot el món. Esperem que DNA Genetics continuï sent una força líder en la recerca genètica del cànnabis, així com en el desenvolupament i tots els aspectes relacionats amb la seva indústria durant moltes dècades més.

WWW.DNAGENETICS.EU


Atami

Atami és, des de 1997, un centre acreditat d'investigació biotecnològica. En l'actualitat un no pot imaginar-se què seria dels cultivadors professionals i aficionats sense la nutrició líquida per a plantes, bioestimulants i substrats.

Per respondre a aquesta demanda creixent de productes, Atami B.V. continua a dia d'avui preparant el millor per les seves plantes. Gràcies a extensos estudis i a la optimització incessant dels seus productes, Atami compleix amb les normes de qualitat més exigents. Això es tradueix en un ampli assortiment i un gran ventall de possibilitats per a totes les formes de cultiu.

Atami: Perquè els fets parlen per si mateixos
• Experiència basada en els nostres més de 20 anys de treball.
• Laboratori de recerca propi.
• Planta de producció a les nostres instal·lacions.
• Entre els millors en més de 40 països i en els 5 continents.
• Solucions per a cada tipus de cultiu i estil de creixement.
• Innovem i marquem tendència.
• Nutrients per a plantes, purs i molt concentrats.
• Oferta completa de productes: des de sistemes integrats de cultiu, passant per substrats i milloradors del sòl, fins nutrients i reforços específics.
• Constantment en sintonia amb minoristes i cultivadors.
• Complim amb estrictes normes de qualitat internacionals, com la marca de qualitat RHP i el certificat de bones pràctiques en la producció GMP (Good Manufacturing Practice).


barneys

Barney's Farm. Va ser a finals de la dècada de 1980 i al cim de l'Himàlaia, una neu pesada sortint del cel, un petit grup de criadors va començar a recórrer ceps de marihuana cuidadosament seleccionats de tots els racons de l'Orient Mitjà i Àsia. Les abundants collites dels conreus Sativa i Indica van mantenir els esperits del grup durant un període de 3 anys a les muntanyes rurals i desolades. Un membre d'aquest talentós grup continuaria creant una de les empreses de producció de llavors de cannabis més destacades del món. Aquest negoci és Barney's Farm i l'home que va començar tot és Derry.

 Després del seu període de cultiu reeixit a Àsia, Derry va tornar a Amsterdam el 1992 amb les seves llavors de cànnabis recentment creades i es va dirigir a la botiga Barney's Coffee Shop. La popularitat de les seves soques va fer que Barney fos el lloc obligat per als interessats de tot el món.

La naturalesa única dels inicis d'una empresa com Barney's Farm només se suma a la seva vasta popularitat. El guanyador d'innombrables premis i un desig interminable de produir ceps "nous i emocionants" de cannabis, no és d'estranyar que hi hagi una demanda internacional per a les creacions de Barney's Farm.

 Durant l'última dècada, Barney's Farm ha produït algunes de les varietats més conegudes de cannabis del món, guanyant la Cannabis Cup i Indica / Sativa Cups amb G13 Haze, Liberty Haze, Amnesia Haze, Willie Nelson, Cookies Kush, Chunk of Pineapple, Tangerine Dream i molts més, i Critical Kush convertint-se en un best-seller als pocs mesos del seu llançament. Els últims llançaments de les ceps de Barney's Farm, US West Coast, Blue Gelato 41, Gorilla Zkittlez i Shiskaberry ja són una sensació a la comunitat de cannabis.

 Tot i una història que abasta gairebé 30 anys, la popularitat de Barney's Farm mai ha disminuït. Les noves soques són freqüentment publicades, cosa que permetrà que un públic creixent continuï gaudint de llavors d'alta qualitat d'una empresa que va començar, literalment, al cim i que es manté allí des d'aleshores.


 davinci
Com el nostre homònim Leonardo Davinci, veiem una oportunitat on uns altres veuen l'impossible. Som aquí per a replantejar la vaporització: per a desenvolupar una experiència de vaporització que ofereixi nivells de puresa i precisió sense precedents. Això significa un producte de qualitat superior, significa usar els millors components i el programari que permeten posar el control de l'experiència a les seves mans.

Els vaporitzadors Davinci són exactament el que se suposa que han de ser: avançats, superiors i portàtils. Són lleugers, compactes i discrets per als usuaris més exigents que volen vaporitzar on sigui i quan sigui. Els nostres 3 vaporitzadors premium tenen controls de temperatura de precisió, tecnologia d'escalfament d'última generació i major durada de la bateria. Va ser dissenyat per a persones a les quals els entusiasmi vaporitzar i als nostres clients els encanta.


dinafem 800px

Dinafem Seeds és un banc de llavors que comercialitza a nivell internacional la millor selecció de llavors de marihuana, pròpies i d'altres bancs. Des dels seus orígens com a conreadors, han investigat en la genètica de les plantes fins a aconseguir unes llavors de marihuana benvolgudes en el món sencer.

El catàleg de llavors de Dinafem Seeds abasta, gairebé, un centenar de genètiques. Entre elles, una àmplia selecció de varietats feminitzades, que porten fent història des de 2005, amb vaixells almirall tan representatius com Moby Dick o Critical +. D'altra banda, una línia de plantes autoflorecientes, que van desenvolupar a partir de 2008 per a donar una solució als cannabicultores que s'enfrontaven a entorns climàtics durs o a estius freds i curts.

A més, i com a conseqüència natural d'una permanent innovació, tenen una línia de llavors amb alts nivells de CBD. Així, les seves genètiques s'obren a un públic més ampli, que no està acostumat a consumir genètiques molt potents, i també ofereixen ceps les ràtios dels quals de cannabidiol satisfan les necessitats dels pacients que requereixen aquest cannabinoide per a les seves malalties. En 2018 van estrenar una nova línia, la Quick, amb varietats feminitzades de floració més ràpida.

L'anàlisi exhaustiva de les genètiques que comercialitzen, dut a terme en el seu laboratori propi, i els seus enviaments a pràcticament tots els països del món, fan d'aquest banc de llavors de cànnabis, que compleix 15 anys en 2020, un dels més valorats per als cannabicultores de tot el món.


dutch passion
Dutch Passion
és una de les companyies de llavors de cànnabis més antigues i respectades, que té el seu origen en 1987. Van ser els primers inventors de llavors feminitzades en la dècada de 1990 i han desenvolupat nombroses varietats clàssiques de cànnabis. Durant més de 30 anys, Dutch Passion ha jugat un paper important en el desenvolupament de llavors de autofloreixent i té una col·lecció completa de varietats autoflorescents riques en THC i CBD. Dutch Passion també té un assortiment complet de llavors de cànnabis regulars, així com llavors de fotoperíode feminitzades per al cultiu en interiors i exteriors.

L'èxit de Dutch Passion durant més de tres dècades es deu a la seva gamma de genètiques de cànnabis, que han estat seleccionades per la seva facilitat de creixement, collites XL i fum / vapor d'alta qualitat. En els últims anys, Dutch Passion s'ha mostrat especialment activa recollint i venent el millor de la genètica del cànnabis als Estats Units. Portar el millor de la genètica de cànnabis dels Estats Units a Europa ha permès a molts productors europeus accedir a les millors varietats de la important indústria del cànnabis legal nord-americana.

La col·lecció de llavors Dutch Passion mai ha estat tan diversa com ho és avui, oferint una sèrie completa de genètiques de cànnabis ideals per al cultiu casolà. Totes les varietats han estat produïdes per créixer òptimament en qualsevol mitjà o sistema de cultiu. Les genètiques se seleccionen tenint en compte la seva robustesa i duresa, de manera que totes les varietats es poden cultivar amb bons resultats, fins i tot per nous cultivadors.

La major part de la col·lecció de llavors Dutch Passion es basa en varietats de cànnabis riques en THC i fàcils de conrear. Això inclou genètiques de fotoperíode feminitzades especialment seleccionada per al cultiu d'exterior, i nombroses i grans varietats per al cultiu d'interior. En els últims anys hi ha hagut una gran demanda de varietats riques en CBD, especialment de cultivadors de cànnabis per a ús medicinal, i Dutch Passion ha respost amb algunes varietats CBD autofloreixent i fotodependientes. La col·lecció rica en CBD també inclou la CBD Charlotte s Àngel, que té menys de l'1% de THC.

L'assortiment de llavors acte de Dutch Passion és una dels millors disponibles, amb més de 20 varietats autoflorescents feminitzades. Totes elles són fàcils de conrear en interior amb menys de 20 hores de llum diària, i necessiten al voltant de 75 dies des de la llavor fins a la collita. En exterior, les actuacions triguen al voltant de 95 dies a recol·lectar. En hidroponia no és inusual obtenir més de 200 grams d'una sola auto. Les millors llavors autoflorescents modernes són fàcils de conrear, amb collites XL de cànnabis de gran qualitat.

Si està buscant un proveïdor de llavors de marihuana d'alta qualitat segur i de confiança, consideri Dutch Passion. L'elecció dels cultivadors casolans des de fa trenta anys.


exxus logo

Exxus Vape es va establir amb la missió de crear, desenvolupar i distribuir productes d'alta qualitat per a totes les necessitats de vaporització. Com a líder de la indústria en la comunitat de vaporitzadors, Exxus Vape ofereix una varietat de productes que permeten als nostres clients vaporitzar herbes, olis i concentrats secs.

Exxus Vape és una marca líder en la indústria del vaporitzador. Amb la satisfacció del client sempre present, la seva visió és oferir a cada client un servei convenient, fiable i eficient, alhora que brinda integritat, innovació i excel·lència. Exxus Vape és el seu soci per a totes les seves necessitats de vaporització a Europa.

S’esforcen per oferir preus competitius amb una àmplia gamma d'accessoris, productes i unitats. S’enfoquen en construir relacions de treball sòlides amb els seus socis majoristes i invertir en el seu èxit! Si voleu convertir-se en distribuïdor al seu país, o té alguna pregunta, no dubti en comunicar-se amb el seu Departament de Servei al Client Internacional a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o +1-951-279-2507.
greenhouse

Green House Seeds és el negoci de cànnabis més exitós del món, acreditat per haver guanyat més de 40 copes High Times.

Arjan, el propietari i fundador, ha estat aclamat com El Rei del Cànnabis pel seu increïble rècord de premis de cànnabis guanyats al llarg de la seva carrera. Arjan sempre va tenir la visió de fer del cànnabis un producte acceptat a tot el món per a ús recreatiu i medicinal. Només als Estats Units, més de 33 estats han legalitzat el cànnabis per a ús medicinal i 10 estats han legalitzat recentment el cànnabis per a ús recreatiu, així com Washington DC. A més, l'Uruguai i el Canadà han legalitzat completament el cànnabis, i la majoria dels països europeus han despenalitzat el cànnabis per a ús personal. En països com Espanya, centenars de clubs socials de cànnabis legals s'han obert en tot el país. Amsterdam va estar una vegada en el centre de la lluita per la legalització, i ara és un dels molts llocs en el món on el consum de cànnabis s'està tornant acceptable en la societat.

Des que va obrir el primer Green House Coffeeshop, Arjan ha establert un imperi de negocis de cànnabis, amb 4 Coffee Shops, un cultiu legal al Canadà, dos dels bancs de llavors de cànnabis més exitosos del món, una guardonada empresa de producció audiovisual, una guardonada empresa de nutrients, una fundació que realitza un programa medicinal en col·laboració amb el govern al Congo entre molts altres projectes, i diverses altres empreses relacionades amb el cànnabis. És considerat una de les figures més importants de la indústria en el món.

El 2 de gener de 2017, la família Green House i Strain Hunters va perdre al seu estimat germà, amic i company Franco Loja, una icona i una llegenda en la indústria del cànnabis. Franco va perdre la vida per malària cerebral mentre treballava per a la fundació Strain Hunters a la República Democràtica del Congo. Franco es va dedicar a ajudar a legalitzar i utilitzar el cànnabis en el continent africà per a tractar malalties com la malària i la SIDA. Juntament amb Arjan, Franco va ser el primer productor del món a educar a les persones en YouTube amb els seus vídeos Green House Grow, en els quals van mostrar al món com conrear les seves varietats de cànnabis des del clon fins a la collita. Més tard, amb la sèrie documental Strain Hunters, Franco i Arjan van educar al món sobre la importància del cànnabis per als agricultors més pobres dels països en desenvolupament. Franco deixa un llegat, que l'equip continuarà en el seu nom. Al març de 2017, en la sèrie de VICE emesa per HBO va aparèixer en "Kings of Cànnabis: Congo", l'última aparició de Franco Loja abans de la seva mort.

Des de la mort de Franco, Arjan i l'equip van continuar treballant al Congo desenvolupant un innovador programa medicinal en col·laboració amb la Universitat i l'Hospital de Kinshasa que involucra a més de 100 treballadors, la qual cosa amb sort conduirà a grans descobriments que també ajudarien a la població local, com a la resta del món, en la lluita contra algunes malalties que es veuen amb tanta freqüència en aquestes àrees.

En 2019, Green House Seed també va obtenir la primera llicència per a cultius exteriors atorgada al Canadà des de la legalització, a més de la seva instal·lació interior ja existent de 500 lluminàries.

Green House Seed Company continua a l'avantguarda de la lluita per la legalització del cànnabis a tot el món i continuarà per sempre amb el llegat de Franco. Les llegendes mai moren!

Per més info visita:

www.greenhouseseeds.nl
www.greenhousefeeding.com
www.strainhunters.com
www.greenhousebrands.com
www.francolojafoundation.com


grotek
Els nutrients de Grotek porten proporcionant als conreadors ciència de qualitat i resultats excepcionals durant més de 20 anys sent distribuït actualment en més de 18 països.

Els nostres productes són d'alta qualitat i ofereixen resultats d'alt rendiment, és per això que s'han guanyat la confiança de conreadors experimentats i comercials de tot el món. El nostre nucli se centra en la ciència darrere del creixement i desenvolupament de les plantes.

Grotek és pioner en la indústria combinant extractes orgànics clau amb fertilitzants minerals. Aquesta combinació produeix efectes sinèrgics provats per a maximitzar el rendiment i potenciar característiques de qualitat.

Amb nombroses proves de camp en procés i encara més planificades, el nostre equip està compromès amb la millora contínua en la formulació dels nostres productes, utilitzant dades específiques del conreadors, ja que impulsen el nostre futur negoci i èxit de cultiu.

L'equip de Grotek té dècades d'experiència combinada. Des de recerca i desenvolupament fins a experiència pràctica en cultius, el nostre equip té els coneixements per a ajudar als nostres clients amb l'assessorament de la marca i els estàndards de producció en els seus cultius.

El servei al client està en l'ADN de la nostra companyia. Som conreadors que ajuden a conreadors i ens prenem molt de debò la confiança dels nostres clients i la nostra responsabilitat en la producció. El nostre equip està disponible per a solucionar problemes i respondre preguntes en qualsevol moment, i assegurar-se que la confiança del conreador no disminueixi.

Volem que l'aplicació dels nostres productes funcioni tan bé com el nostre procés de fabricació.

Destacar en la nostra línia principal el nostre número u en vendes, Monster Bloom, el qual estimula el creixement i consistència de les flors i juga un rol important en el metabolisme de la planta.

En la línia orgànica, destacar Sinergy, les micorrizes de Grotek que en una relació simbiòtica amb la planta fomenta una major absorció de nutrients en un ambient salí la qual cosa facilita la seva adaptació als fertilitzants d'alta connectivitat elèctrica.

Visiti nostra website www.grotek.com o xarxes socials i passi a visitar-nos en el nostre estand 62 durant Spannabis Barcelona 2020 per a conèixer les últimes novetats en els nostres productes i conèixer al nostre gran equip.

I no et perdis les noves Biology sèries en el nostre canal de Youtube Grotek Nutrients. Us esperem!


 

hesi

Hesi Plantenvoeding B.V. és una empresa productora de suplements i nutrició vegetal d'alta qualitat, que estan dissenyats internament d'acord amb la nostra pròpia recepta. Això significa alta flexibilitat i capacitat de resposta. Amb els anys, Hesi s'ha establert fermament en el mercat mundial, proveint als més grans distribuïdors i centres de jardineria en més de 45 països.

Durant molts anys, els següents valors centrals han estat fonamentals per a Hesi: compromís, comunicació oberta, associació, èxit i treball en equip. El nostre objectiu és proporcionar productes i serveis de la millor qualitat a un preu assequible.

L'enorme èxit dels nutrients minerals durant més de 24 anys no ens impedeix desenvolupar nous productes. Després d'un període de 2 anys de treball de desenvolupament i proves de camp, podem presentar amb orgull els nostres nous productes. Garantim posar un producte en el mercat que manté el nostre lema "Alta qualitat a un preu just".

Durant la 17a edició de Spannabis, es presentaran els nostres nous productes i estem llestos perquè tots puguin mostrar aquests nous productes innovadors. Si hem despertat la seva curiositat, estigui atent als nostres canals de xarxes socials.

F @hesispain, @hesiplant nutrition

I @hesispain, @hesiplant nutrition

Per descomptat, tota la informació sobre els nostres productes actuals i nous també es pot seguir a través del nostre lloc web www.hesi.nl

En resum: només quan l'usuari final està satisfet, nosaltres també estem satisfets!


 

HouseAndGarden logo SpaBCN20 reducido

Fundada fa gairebé tres dècades per la família Van De Zwaan, aclamada internacionalment, House & Garden ha estat un líder de la indústria en nutrició i suplements per a plantes. Ara amb seu al cor del Triangle Esmeralda al comtat de Humboldt, Califòrnia, House & Garden continua aprofitant les tècniques més avançades en ciència i investigació per innovar productes de qualitat tant per a conreadors aficionats com professionals.

La línia de productes de House & Garden proporciona resultats superiors en qualsevol situació de cultiu. El seu Roots Excelurator és un líder de la indústria de la mateixa manera que molts dels altres productes de House and Garden. El seu equip s'enorgulleix de formular alguns dels nutrients líquids més concentrats del mercat, oferint als seus clients la millor qualitat a un preu just. La producció artesanal de lots petits de House & Garden garanteix un estricte control de qualitat, prometent als usuaris un producte fresc i consistent en tot moment.

Venut a tot el món, House & Garden continua demostrant als seus clients que pots "Cultivar El Teu Propi Èxit". Més informació sobre House & Garden visitant www.house-garden.us i segueix-a Instagram @houseandgardennutrients.


humbolt
Humboldt Seed Organization posa a l'abast del gran públic interessants varietats de cànnabis, dignes de tota confiança, procedents de genètiques californianes elit. La col·lecció que presenten és el resultat d'un apassionant projecte gestat en el comtat de Humboldt, al nord de Califòrnia, quan un grup d'experimentats breeders, amb llarga experiència a la seva esquena investigant i desenvolupant genètiques, decideix unir-se. Els integrants de l'equip són conreadors de marihuana, de gran prestigi i amb àmplia experiència, que han tingut l'avantatge de comptar amb algunes de les millors genètiques del món. Totes les seves llavors contenen genètiques fiables que tanquen un extraordinari potencial a nivell global.
El seu catàleg presenta llavors regulars, feminitzades, auto florecents, i també genètiques riques en CBD. La gamma de varietats feminitzades manté l'herència genètica dels mítics ceps que es van desenvolupar a Califòrnia en els anys 60. Les auto florecents reuneixen tots els beneficis que aporta la genètica Ruderalis -rapidesa, floració automàtica, resistència-, amb les inoblidables aromes i sabors i els impressionants efectes de les autèntiques i mítiques genètiques californianes. I també han desenvolupat la versió rica en CBD de dues de les seves llavors de marihuana més demandades: la Blue Dream i la Green Crack. Dues genètiques.

 mills

Mills Nutrients & Substrats és una empresa holandesa amb la filosofia de portar fertilitzants de primera qualitat, i que siguin fàcils d'usar al mercat.

Mills va començar la seva història en els Països Baixos en 2010 reaccionant a un mercat saturat per marques ben establertes, però no innovadores. Mills mai va tenir una bona oportunitat d'obtenir una bona promoció a nivell local, de manera que vam decidir ingressar al mercat nord-americà. Aquest camp de joc era bastant nou, encara que les marques establertes ja tenien una gran part del mercat.

Els nord-americans són molt curiosos, treballen amb suport tècnic i estan oberts a nous experiments. Això ha resultat en què Mills s'hagi assentat en els EEUU, és la marca número 2 i segueix creixent.

Mills ara s'ha aventurat amb The Proving Ground al Mills Education Center; un hivernacle de 8.000 m2 dedicat a créixer cànnabis medicinal llicenciat. Confiem que això li donarà a la marca Mills un gran impuls als Estats Units ia tot el món.

Els nostres factors de creixement en EE. UU. s'han escoltat aquí a Europa; a Instagram pots trobar més de 60,000 publicacions amb l'etiqueta #millspaysthebills. Aquesta història d'èxit va resultar en la nostra inducció al Regne Unit, on després de només dos anys, estem en auge. També tenim una cooperació amb un majorista a Espanya; Leaf Life. Van escoltar sobre els nostres productes i després d'algunes proves van decidir portar a Mills al mercat com la seva marca premium. Tenim dos representants de vendes treballant tota Espanya a temps complet només per promocionar Mills. També hem llançat Mills a Austràlia, Nova Zelanda, França, Alemanya, Bèlgica, Suïssa, Txèquia, Països Balcànics, Àustria, i ara estem buscant expandir la nostra possibilitats en el mercat sud-americà.

Acabem de completar el registre a Xile, i el registre a Uruguai, Colòmbia i el Brasil es realitzarà aquest any.

Mills està començant un gran projecte al Brasil, patrocinant residents de faveles, proporcionant-los un conjunt de nutrients per conrear les seves pròpies fruites i verdures millor i més eficientment.

Expandir-nos en el camp agricola és una cosa que esperem amb Mills.

Sabies que vam trencar el rècord mundial de 13 anys per conrear la síndria més gran del Regne Unit?

Més de 200 lb ara, i segueix creixent!

Aquesta és la versió curta de Mills, i estem encantats de respondre qualsevol pregunta sobre: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


 mrhide
Mr. Hide Seeds® neix en 2015. En aquest curt transcurs de temps, comercialitza, a nivell Nacional Europeu i Internacional. El nostre modus operandi és treballar sempre amb les millors genètiques seleccionades. Qualitat, homogeneïtat, propietats organolèptiques, ràtio de germinació i espectacular vigor híbrid són les cinc regles àuries que defineixen cada llavor que Mr. Hide Seeds® posa a la seva venda.

Havia arribat el moment de crear el nostre propi banc de llavors d'aquestes preuades genètiques. Un encreuament d'híbrids amb els nostres noms favorits de les varietats més brillants van fer la resta... Mr.Kritikal Mass, Mr.Cheese Mass, Mr.Weed Mass, Mr.Amnèsia Mass i Mr.Jack Mass. La Primera col·lecció de llavors de Mr. Hide Seeds Bank®.

Al costat de la col·lecció d'Acte Hide de llavors autoflorecientes.

Les nostres varietats estan disponibles en format: Feminitzades, Autoflorecientes, Autoflorecientes USA, USA Strains i CBD RICH. I continuem innovant en la creació d'una àmplia gamma de llavors i varietats genèticament estudiades, testades i garantides per a tots els conreadors. Tot un catàleg que continua creixent, sempre atents a les demandes d'un creixent nombre d'usuaris, amb les més diverses necessitats i preferències.

Ens prenem molt enserio l'I+D. És el que ens dóna el reconeixement del client final i les 73 copes cannabicas aconseguides en aquest curt termini de temps; copes de les nostres genètiques guardonades dins de l'univers cannábico. I no sols parlem de nombres de copes; també del prestigi i reconeixement d'aquestes. No podem estar més orgullosos d'aquestes adquisicions.

Seguint en la línia d'I+D, aviat comprovem que les nostres genètiques obtenien nombrosos guardons en la categoría d'extraccions; especialment BHO. Immediatament pensem a fabricar la nostra pròpia línia de màquines d'extraccions.

Som l'únic banc fabricador de maquinària d'extracció de BHO tires a Espanya, màquines campiones, de qualitat extrema, amb capacitat per a 100, 250, 550 i 1100 grams en flor semi-tancat, i màquines d'extracció circuit tancat BHO de, 550, 1100, 2200, 3300 i 4400 grams en flor. Aquestes són les estàndard ja disponibles. No obstant això, també hem introduït en el nostre catàleg de Mr.Hide Extracts® tota una línia de productes per al purgat del BHO. El BHO està ja disponible per a tots amb qualitat extrema.. .

El client sempre és el primer per a Mr. Hide Seeds® & Mr. Hide Extracts®.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

mrhideseeds.com / mrhideextracts.com

 


 

platinum

PLATINIUM és una marca del grup CIS.

Fundada des del 2002, CIS WHOLESALES s’ha convertit en el líder francès i europeu en el mercat de l’hidroponia i una marca coneguda i reconeguda gràcies al seu perfecte coneixement del mercat. Amb una plataforma logística operativa d’11.000m² i una ubicació d’emmagatzematge addicional de 20.000m², cobreixen una gamma única de productes, que consta de més de 8.000 referències a preus més que competitius.

CIS WHOLESALES ha sabut diferenciar-se dels seus competidors a través de les seves nombroses activitats, que van des de fabricar equips de cultiu propi fins a la importació de les novetats més exclusives del món. Són majorista, importador, exportador, fabricant i número 1 en vendes online.

Dins dels seus productes de fabricació pròpia, destaquen els PLATINIUM NUTRIENTS i els PLATINIUM HIDROPONICS.

La gamma de fertilitzants PLATINIUM NUTRIENTS, fabricades a França i que compleixen els requisits mediambientals més estrictes, destaca per les delícies de les vostres plantes. Aquests productes han estat dissenyats en laboratori per enginyers i productors professionals en condicions òptimes. PLATINIUM NUTRIENTS també proporciona complements nutritius essencials per a les plantes i assegura un creixement i resistència excepcionals! Nou producte fertilitzant enguany: SILIKELP.

Algunes novetats a PLATINIUM HIDROPONICS aquest any de nou: cada cop més flexibilitat, cada cop més possibilitats amb els AeroTubes i Taulers de Flux PLATINIUM.

Visita'ns i descobreix més informació a l'engròs de l'hidroponia de platí i CIS.

Puffco

Els creadors de Puffco van començar el seu camí com a consumidors que veien els concentrats de cànnabis com el futur del consum. Els concentrats ofereixen la manera més sana, potent i saborosa de consumir, però en aquell moment no existien dispositius que poguessin revelar el seu veritable potencial. Volien més del que l'estàndard de la indústria podia oferir, de manera que van unir les disciplines del disseny, la tecnologia i l'enginyeria per crear Puffco. Van començar a desenvolupar productes de consum que generessin l'expressió més clara dels concentrats tant per a usuaris experimentats com per a principiants, sense necessitat d'experiència prèvia.

Puffco compta amb un equip intern experimentat per guiar meticulosament cada pas del procés de creació, des de la ideació fins a la implementació. Dissenyen productes que s'uneixen sense l'ús de coles, fibres i plàstics perquè els usuaris puguin assaborir l'oli sense elements que el modifiquin. Cada un d'aquests productes són primícies de la indústria que a dia d'avui se segueixen utilitzant. Aquesta innovació va tenir com a resultat el lideratge de la indústria.

Puffco mira cap al futur, la seva prioritat segueix sent oferir conveniència i qualitat sense sacrificar als consumidors de cànnabis.


 

 
sweet-seeds

Sweet Seeds® és un banc de llavors espanyol, fundat en 2005 que ha contribuït al fet que avui dia les llavors feminitzades siguin les preferides pels cannabicultores del món sencer.

Amb un compromís de qualitat molt clar amb els seus clients, oferir genètiques de marihuana de la més alta qualitat, d'aromes i sabors exquisits, complint amb un percentatge de feminitat del 99,9% així com amb un percentatge de germinació superior al 95%, no és d'estranyar que sigui una dels bancs més coneguts i valorats pels cannabicultores. I que millor reconeixement que els més de 150 premis repartits entre les seves varietats i els 3 premis a millor banc de llavors en els anys 2007,2008 i 2013.

A més, és el primer banc de llavors de marihuana que, l'any 2013, va llançar al mercat genètiques fotodependientes de ràpida floració, que adopten la nomenclatura F1 Fast Version®. En el seu ampli catàleg compten amb varietats: fotodependientes, autoflorencientes, autoflorecientes de talla alta, The xarxa family (genètiques de flor vermella), genètiques "strong" americanes i varietats riques en CBD. Segur que trobes el que cerques entre les seves genètiques.

Estem segurs que fruit de la re-evolució del cànnabis que porten practicant des de fa anys, aquest any compleixen 15 anys, les seves novetats per a 2020 seran varietats que compliran els seus estàndards de qualitat, sabor i olor.


TerrabyGHE blanc

HISTÒRIA
En 1994 William Texier i Noucetta (Marie) Kehdi van fundar l'empresa General Hydroponics Europa - GHE, la branca europea independent dedicada a la fabricació i venda dels productes que han fet de General Hydroponics US el líder indiscutible de la nostra indústria. 25 anys després, han complert la seva missió i han donat a conèixer General Hydroponics en tota Europa.
En 2014, GH US va ser venuda a un gran grup, Scott Miracle Gro, però això no afecta a GHE, que continua sent una empresa independent i pretén diferenciar-se d'aquest grup els valors del qual no comparteix. Per això, GHE ha canviat el seu nom, passant dir-se TERRA AQUATICA. Res més ha canviat, continua havent-hi el mateix equip, els mateixos productes i la nova companyia és propietat de tres dels fundadors de GHE, Lawrence Brooke, Noucetta Kehdi i William Texier. Són i continuaran sent una empresa familiar, compromesa amb els seus fonaments: una gestió humana i ecològica de la seva empresa, una relació humana i ètica amb els seus clients, elaborant productes innovadors i eficients.

TECNOLOGIA
William i Noucetta, sabent que tota vida és simbiòtica, van formular productes que han fet possible solucions nutritives vives. Es tracta d'una nova fase de tecnologia agrícola on les plantes i el seu entorn s'integren acuradament en un sistema de vida holístic.
William va ser innovador des dels seus començaments, desenvolupant nous productes i sistemes que combinaven el poder de la tecnologia hidropònica amb les qualitats i la sensibilitat ecològica dels mètodes bio/orgànics.
Això és més que un sistema hidropònic i més que un concepte orgànic o biològic, és un híbrid que reuneix el millor de tots dos mons: els pesticides no són necessaris quan les plantes comparteixen el medi ambient amb organismes beneficiosos que les protegeixen i defensen.

LES NECESSITATS DEL PRODUCTOR
Avui dia, els productes GHE / T.A. es troben en la base de cultius saludables que proporcionen aliments, medicines i flors a tot el món; estan concebuts per a satisfer les necessitats específiques dels productors en tot tipus d'entorns en els quals es conreen plantes per a necessitats personals i locals.
GHE / T.A. està a l'avantguarda de l'agricultura moderna. Respectats i coneguts en cercles acadèmics de tot el món, William i Noucetta han escrit i publicat nombrosos articles i llibres que avui formen part del programa d'estudis per a estudiants d'agricultura. Actualment el llibre de William, Hydroponics for Everybody (Hidroponia per a tots), està disponible en 7 idiomes i brinda als productors abundant informació i coneixement sobre com conrear plantes destinades a cobrir les seves necessitats personals i familiars.


 

weedmaps
Fundada en 2008, Weedmaps és un proveïdor líder de tecnologia i infraestructura de programari per a la indústria del cànnabis. El nostre conjunt de solucions de programari i dades basades en el núvol inclou solucions de punt de venda, logística i comandes que permeten al sector escalar les seves activitats mentre compleixen amb les complexes i dispars regulacions aplicables a la indústria del cànnabis. A més, la nostra plataforma proporciona als consumidors informació sobre els productes de cànnabis en les plataformes web i mòbils, inclosa la llista de detallistes, associacions cannàbiques i marques locals, la qual cosa facilita el descobriment de productes i permet als consumidors informar-se sobre el cànnabis i la seva història, usos i situació legal. Amb seu en Irvine, Califòrnia, Weedmaps empra a més de 400 professionals a tot el món, amb oficines que inclouen Barcelona, Berlín, Boston, Denver, Nova York, Phoenix i Toronto.